Tipbiler

Effektiv transport af materialer

Skal du have flyttet store mængder materialer eller lignende, er vi klar til at rykke ud hos Erik Duus A/S.

Med vores tipbiler tilbyder vi blandt kørsel af:

  • Kalk
  • Grus
  • Sten
  • Jord
  • Slagger

Uanset hvad du har brug for at få flyttet eller kørt væk, kan vi hjælpe dig – og det gælder, om det drejer sig om en enkelt bunke jord i den private have, eller der skal flyttes store mængder materialer på byggepladsen.

Fleksibel og sikker transport

Med mange års erfaring og dygtige chauffører kan vi sikre, at dine materialer når deres destination både sikkert og til tiden. Vores tipbiler overholder naturligvis alle emissionsstandarder, og sikkerheden er altid en prioritet – for både dit gods og vores medarbejdere.

Kontakt os for transport med tipbiler

Har du brug for, at vi kommer ud og hjælpe dig med at flytte og transportere jord, sand eller sten? Så kan du tage kontakt på telefon 98 34 13 67 eller via e-mail på vognmand@erik-duus.dk. Vi laver et skræddersyet tilbud på transport med tipsættervogn.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 98 34 13 67 eller send en mail til vognmand@erik-duus.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.