Kranarbejde

Fleksible løsninger med kran

Når der skal flyttes byggematerialer eller skurvogne, er det nødvendigt med en kran. Hos Erik Duus A/S har vi både små og store kraner til rådighed, som vores mandskab kan håndtere med stor præcision.

Få en kran ud på byggepladsen

På byggepladsen kan en kran være nødvendig, når byggemateriale og nedbrydningsmateriale skal flyttes og hejses op og ned.

Vores kranbiler kan håndtere selv store udfordringer som tonstunge betonblokke eller vinduer, der kræver en mere nænsom forflytning med sugekop. Skal skurvognene også flyttes, klarer vi også det.

Med kapacitet op til 230 tonmeter er der stort set ikke det, vi kan flytte.

Kranarbejde til private

Vi kan også hjælpe private ved bådtransport, når båden skal flyttes fra land til vand og omvendt, når legehuset skal ind i baghaven, eller du skal renovere din bolig på 5. sal. Der er ikke en opgave, der er for stor eller lille, så tøv ikke med at række ud med din særlige opgave.

Kontakt os i dag for kranarbejde

Hos Erik Duus A/S er vores mål at gøre hejsning nemt og problemfrit for vores kunder. Kontakt os i dag på telefon 98 34 13 67 eller via e-mail på vognmand@erik-duus.dk.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 98 34 13 67 eller send en mail til vognmand@erik-duus.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.