Blokvogn

Vi kører med op til 40 tons

Skal du have fragtet skurvogne, maskiner eller lignende? Så står vi hos Erik Duus A/S klar med blokvognstransport med en lasteevne på op til 40 tons. Der er derfor ikke meget, vi ikke kan hjælpe dig med at få flyttet og transporteret, om du er privatperson eller ejer en virksomhed.

Vælg mellem rampe-trailer eller nedbygget blokvognstrailer

Til blokvognstransport har vi både rampe-trailer og nedbygget blokvognstrailer.
Rampe-traileren kan håndtere en last op til 40 tons og måler 13,5 meter i længden og er 89 cm høj. Det er en ideel løsning, hvis du skal have fragtet tungt gods, maskiner eller udstyr.

Har du behov for at få fragtet skovmaskiner, skurvogne eller andre former for både høj og bred last, kan vi naturligvis også klare det. Vores nedbyggede blokvognstrailer er kun 30 cm i højden med en længde på 11 meter, så den kan håndtere en større last med en lavere kørselshøjde.

Kontakt os for blokvognstransport

Vil du have et tilbud på, hvad det koster at få fragtet dit gods fra A til B med vores blokvognstransport? Kontakt os i dag på enten telefon 98 34 13 67 eller via e-mail på vognmand@erik-duus.dk.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 98 34 13 67 eller send en mail til vognmand@erik-duus.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.