Jorddeponi

Sikker og miljørigtig jordhåndtering

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du skiller dig af med overskydende jord fra din grund eller byggeplads. Der er nemlig kommunale bestemmelser og regler for, hvordan jorden skal håndteres og bortskaffes afhængigt af mængden, type og evt. forurening.
Hos Erik Duus A/S er vi eksperter i sikkert og miljørigtigt jorddeponi, så din jord bliver fjernet og håndteret på den rigtige måde.

Se mere i vores jordguide her.

Forurenet jord?

Hvis du er i tvivl, om din jord er forurenet, kan du tjekke Flytjord.dk. Her vil det være registeret, hvis der er forurening på grunden, og om det dermed er din pligt, at du anmelder jordflytningen.
Hvis din jord ikke er forurenet, skal der laves, udfyldes og underskrives en tro- og loverklæring. Denne dokumenterer, at jorden stammer fra den pågældende adresse.

Se tro- og loveerklæring for Ellidshøj her.
Se tro- og loveerklæring for Sørup her.

Den udfyldte formular skal sendes til jord@erik-duus.dk, inden vi kan bortskaffe jorden.

Kontakt os i dag for jorddeponi

Vil du have os til at klare jorddeponi for dig? Så kan du altid ringe til 98 34 13 67 eller sende en email til vognmand@erik-duus.dk. Vi står klar til at vejlede og rådgive dig i din specifikke situation, så den overskydende jord bliver håndteret på en både sikker og miljørigtig måde.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 98 34 13 67 eller send en mail til vognmand@erik-duus.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.