Affaldsplads

Praktisk løsning til affaldshåndtering

Hos Erik Duus A/S tilbyder vi både leje af affaldscontainere til forskellige typer affald såvel som bortskaffelse af affald på stedet. Vi sørger for, at affald, der kan genanvendes eller udnyttes til energi, bliver håndteret og afleveret de rigtige steder. Det sker blandt andet på vores egen genbrugsplads i Brovst.
Er der tale om farligt affald, kan vi også hjælpe dig med at lave en anmeldelse til kommunen, så alle regler og love overholdes.

Brovst genbrugsplads

Skal du af med affald, eller skal vi klare opgaven for dig? Med Brovst genbrugsplads kan vi sammen sørge for, at affald bliver håndteret korrekt og på den mest bæredygtige måde. Og det gælder uanset, om du er privatperson eller erhvervskunde.

Genbrugspladsen ligger på Industrivej 11, 9640 Brovst, og pladsen har åbent mandag til torsdag kl. 6.00 til 15.30 og fredag kl. 6.00 til 13.30. Her tilbyder vi affaldshåndtering til konkurrencedygtige priser, om du skal af med sten, muldjord, beton eller andre typer affald.

Du kan se priser på affaldshåndtering her.

Vil du vide mere?

Hos Erik Duus A/S er vores opgave at gøre din hverdag så let som mulig. Derfor kan du også altid kontakte os på telefon 98 34 13 67 eller via e-mail på vognmand@erik-duus.dk.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 98 34 13 67 eller send en mail til vognmand@erik-duus.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.