Asfalt kørsel

Professionel kørsel med asfalt

Skal du have transporteret store eller små mængder asfalt? Så er der god grund til at kontakte Erik Duus A/S. Vi har nemlig mange års erfaring med asfaltkørsel, og derfor har vi også både de rette maskiner og viden til at håndtere enhver opgave – uanset størrelsen.

Det rigtige udstyr til opgaven

Skal du have transporteret asfalt, er det afgørende, at asfalten ikke når at blive kold under transporten. Ellers skal asfalten blot kasseres, når den når frem til bestemmelsesstedet.
Vores asfaltbiler har et rundbuet og isoleret asfaltlad og dertilhørende kærre. Det sikrer, at din asfalt når frem i god behold og kan bruges med det samme uden spild.
Vi kan derudover også tilbyde asfaltkørsel med sideudlægger og sneglebil. På den måde kan vi med stor præcision lægge asfalt selv på mere udfordrende områder, når vi kommer ud til dig.

Kontakt os for mere information

Uanset om dit projekt er stort eller lille, kan vi hjælpe dig med transport og udlægning af asfalt. Har du brug for vores hjælp, så ring eller skriv til os med din særlige opgave. Du kan kontakte os på 98 34 13 67 eller via e-mail på vognmand@erik-duus.dk.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 98 34 13 67 eller send en mail til vognmand@erik-duus.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.