Køreplader

Jernkøreplader sørger for optimale kørselsforhold

Hos Erik Duus A/S tilbyder vi leje af jernkøreplader i både kortere og længere perioder, så du kan få glæde af dem i den tid, det er nødvendigt.

Vi tilbyder leje af køreplader til både private såvel som erhverv, der har behov for at sikre optimale kørselsforhold på byggepladser og lignende.

Beskyt underlaget med køreplader

Når der skal bygges nyt eller renoveres, kræver det store maskiner og tungt gods, der kan slide og belaste underlaget. Her er det en praktisk løsning med køreplader, der beskytter underlaget effektivt, mens byggeriet står på .

Du kan hos Erik Duus A/S leje køreplader af jern, der måler 2 x 3 meter og har en tykkelse på 14 mm. Vores dygtige kranfører både leverer, udlægger og afhenter igen, så du får en komplet løsning.

Kontakt os for leje

Vil du også have glæde af optimale køreforhold med køreplader på byggepladsen? Så ring på telefon 98 34 13 67 eller via e-mail på vognmand@erik-duus.dk.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 98 34 13 67 eller send en mail til vognmand@erik-duus.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.